Sayfalar

Recent Posts

2008/01/07

TTNET MUZIK



TTNET müzik sitesi açıldığında bayağı bi sevindim. Bünye yaşlandıkça malumunuz insan gittikçe duygusallaşıyor. Kendi kendime artık bırak bu korsan mp3 işlerini , yasal indirme işine başla dedim. (Ufo reklamı gibi oldu)
Bir hevesle siteyi açtım ve beni Tarkan birader, tımbırlanke mi nedir o ifadeyle karşıladı. Sayın TTnet yöneticileri milyar dolarlarla oynuyorsunuz. bu nasıl bir sayfa tasarımıdır. Nedir bu? Tüm adsl abonelerine bedava yapın şunu dolaylı yoldan abone sayısındada patlama yaşayın. Tamam yanlış düşünce olabilir zaten tekelsiniz bu alemde , gerek yok abone sayısı artırmaya.

Tasarım berbat, Windows media player zorunlu tutuluyor. Özellikle Turk sanat müziği kısmında Ferdi Tayfur'u gördüm. Emmioğlu şarkısıyla kendisine saygımız sonsuz :-))))) ama nerede Munir Nurettin Selçuk nerede Rast, nihavent, hicaz makamlarım benim. Valla sonunda Turk sanat müziğinide metamorfoz etmeyi başardınız.

Köşebaşlarını yine , duşta bile şarkı söylese hit olan minik serçemiz, şarkı söylediğinde arkadan gelen civ cuv bip bip sesleri sebebiyle cep telefonumu kontrol etmek zorunda kaldığım Tarkan, hemde anasayfada , Sertab Erener, fantastik uzaylımız mercan dede kapmış. Editor seçiminde niye Candan Erçetin yok, Funda Arar yok.
Bu editor kim? nasıl seçiyor?. İnsanın Yalçın küçük senaryolarına zorla inanası geliyor.

Ama bunca eleştiriye adamlar muhtemelen başarılı olucak. Çünkü 83.000 aboneleri var ve tüm büyük müzik şirketleriyle derneklerle filan antlaşmaları var. Aynı facebook manyaklığı gibi tutucak bu olayda. Ne diyelim hayırlısı olsun.

Bu hizmeti kullanmayın diyorum.

1 comments:

  1. ttnet müzikden ısın karacanın albumunu ındırdım muhtesem olmus..ttnet muzıge yanii ttnete cok tesekkurler yaa:)

    YanıtlaSil